Waterbedden

Rugklachten? Slaapproblemen? Een waterbed kan de oplossing bieden.

Boxspring waterbed

het Fenix Bed System, het allereerste waterbed met verende bodem.
Het Fenix Bed System kan beschouwd worden als de nieuwste stap in de richting van het perfecte slaapcomfort. Het combineert de beste elementen van de beste systemen die er voordien waren en giet dit geheel in een mooi designjasje.Het is een verdere ontwikkeling van de 4D Comfort waterbedtechnologie, die gedurende de laatste 10 jaren continu verfijnd werd. Het Fenix Bed System heeft het uitzicht van een boxspring, maar wordt gecombineerd met het comfort van een luxe watermatras. Door de combinatie van een watermatras en een boxspring onderbouw, worden nog betere resultaten bereikt. Ook een grote troef is dat er ook combinatie water en normale matras mogelijk is.

4D comfort waterbed

Waterbedden hebben altijd al de beste resultaten geleverd bij het vermijden van druk op het lichaam. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in waterbedden en hebben een ruim aanbod in onze toonzaal. Wij volgen de 4D comfort waterbedden van T.T.I.. Zij gebruiken exclusief 4D-Vinyl als waterbedfolie, dat opmerkelijke testresultaten laat optekenen. Deze waterbedfolie heeft zijn kwaliteit reeds bewezen op gebied van comfort en levensduur. Zowel in lengte, breedte maar ook diepte toont de moleculestructuur van deze folie een ongekende sterkte en souplesse. Zonder twijfel verlegt de folie ook de grenzen van de vierde dimensie: de tijd (duurzaamheid) en de mogelijkheden om het lichaam te ondersteunen. Door de eigenschappen van deze nieuwe waterbedfolie hebben 4D-waterbedden een sterke voorsprong op andere merken.


Net zoals bij een boxspring heeft u een ruime keuze uit stoffen en leather looks, hoofdborden en andere extra's, zodat u uw bed perfect kan aankleden naargelang uw interieur.